Maviye Tutkun Olanlara...

6 Şubat 2014 Perşembe

Blog Kullanım Hakları ve Yasal Uyarılar!

Kullanım Hakları ve Yasal Uyarılar


‘Maviye Tutkun Kişisel Bloğu’ (http://maviyetutkun.blogspot.com.tr/) adresinden yayın yapmakta olan kişisel bir blogdur (ve/veya internet sitesi) ve yazının devamında bundan sonra kısaca "Blog" olarak anılacaktır.



Blog, web sayfalarına girdiğinizde, aşağıdaki şartları kabul ediyorsunuz. Aşağıdaki koşulların herhangi birine uymayı kabul etmiyorsanız lütfen Blog'a girmeyin, kullanmayın ve/veya katkı göndermeyin.

Blog ve içeriği size kolaylık sağlamak amacıyla verilmiştir. Blog'un sayfalarının içeriği, "olduğu gibi" ve "mevcut olduğu sürece" esasına dayanarak verilmiştir. Blog, web sayfalarının kesintisiz ya da hatasız çalışacağını garanti etmez. Blog, sayfaları dilediği zaman gözden geçirme ya da erişimi kaldırma hakkını saklı tutar.Bu Blog'da yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri 'yatırım danışmanlığı' hizmeti kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Ulaşmış olduğunuz bu Blog kapsamındaki gerek sözel gerekse de grafik bilgiler ulaşılabilen ilk kaynaklardan iyi niyetle ve doğruluğu, geçerliliği, etkinliği velhasıl her ne şekil ve surette olursa olsun herhangi bir karar dayanak oluşturması hususunda herhangi bir teminat, garanti oluşturmadan yalnızca bilgi edinilmesi amacıyla toplanmıştır. 

Blog, her an hiçbir şekil ve surette ön ihbara ve/veya ihtara gerek kalmaksızın söz konusu bilgileri değiştirebilir ve/veya ortadan kaldırabilir. Genel anlamda bilgi vermek amacıyla hazırlanmış olan işbu Blog kapsamı bilgiler hiçbir şekil ve surette bu bloğu herhangi bir taahhüdünü tazammun etmediğinden, bu bilgilere istinaden her türlü özel ve/veya tüzel kişiler tarafından alınacak kararlar, varılacak sonuçlar ve oluşabilecek her türlü riskler bizatihi bu kişilere ait ve raci olacaktır. Hiçbir şekil ve surette ve her ne nam altında olursa olsun, her türlü gerçek ve/veya tüzel kişinin gerek doğrudan gerek dolayısı ile ve bu sebeple uğrayabileceği her türlü doğrudan ve/veya dolayısıyla oluşacak, zarar, maddi ve/veya manevi, kâr mahrumiyeti, velhasıl her ne nam altında olursa olsun uğrayabileceği zararlardan hiçbir şekil ve surette bu Blog sorumlu tutulamayacak ve hiçbir şekil ve surette her nam altında olursa olsun bu Blog'dan talepte bulunulmayacaktır.Size erişim kolaylığı sağlamak için, Blog, üçüncü şahısların sahip olduğu internet üzerindeki sitelere linkler verebilir. 

Üçüncü şahıs sitesine bağlandığınızda, o siteyi kullanmadan önce o sitenin kurallarını incelemeli ve kabul etmelisiniz. Blog'un bu türden sitelerin içeriği üzerinde hiçbir kontrolü olmadığını ve üçüncü şahıs siteleri tarafından yayımlanan malzeme için hiçbir sorumluluk üstlenemeyeceğini kabul ediyorsunuz. Ayrıca, Blog dışındaki bir siteye olan link, Blog'un o siteyi ya da üçüncü şahıs sitesinde belirtilen ürün ya da hizmetleri onayladığı anlamına gelmez.

Blog, web sayfalarımızdaki ayrı ayrı belgeler, söz konusu belgelerde bildirilen ilave koşullara tabi olabilirler.Blog web sitesinde yer alan bilgi, değerlendirme, yorum ve istatistiki şekil ve değerlerin kullanımı sonucunda doğabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve/veya manevi menfi ve müsbet zararlardan ve olası zarar ve masraflardan dolayı Blog yetkililerinin hiç bir şahsi, hukuki ve cezai sorumluluğu mevcut değildir.Blog, web sitenin kullanılmasından ya da Blog hizmetinin kullanılmasından beklenebilecek sonuçlar konusunda hiç bir garanti vermez.

Blog web sitesinde yer alan tüm videolar Youtube, Google Video, Metacafe, Dailymotion ve benzeri video paylaşım sitelerinin embed (HTML) kodlarından alınmıştır. Video(lar) dan ekleyenler sorumludur. Kaldırılması talep edilen videolar iletişime geçildiği taktirde kaldırılacaktır. Blog, bunun dışında oluşabilecek unsurların hicbirinden sorumlu degildir! Kategorilerdeki bazı videoların izlenmesi icin 18 yaş sınırlaması vardır (ve/veya olabilir). 18 (on sekiz) yaşından küçüklerin bu videoları izlemeleri sakıncalıdır!Blog'da yer alan bazı makale(ler) internetten derlenmiş olup bu yazılardan ekleyenler sorumludur. Kaldırılması talep edilen makale(ler) iletişime gecildigi taktirde kaldırılacaktır. Blog, web sitesi bunun dışında oluşabilecek unsurların hiçbirinden sorumlu degildir!

Blog'dan indirdiğiniz dosyalara öncelikle virüs kontrolü yapmanız önerilir. Blog'da yeralan içeriğin kullanımından ötürü oluşabilecek herhangi bir zarardan blog sorumlu tutulamaz. Kaldırılması talep edilen programlar iletişime gecildigi taktirde kaldırılacaktır. Blog, bunun dışında oluşabilecek unsurların hicbirinden sorumlu degildir!

Blog'u yalnızca yasal amaçlarla ve başka herhangi bir kimsenin bloğu kullanma ve tadını çıkarma hakkına tacavüz etmeyecek ve bu hakkı kısıtlamayacak ya da engellemeyecek şekilde kullanmayı kabul etmektesiniz. Yasaklanan davranışlara, herhangi bir kimsenin taciz edilmesi ya da rahatsız olmasına yol açılması ya da sıkıntıya sokulması, müstehcen ya da itici ve kırıcı nitelikte içeriklerin iletilmesi ve Blog içinde normal diyalog akımının bozulması dahildir.

Blog sitesine ve (yazılımlar da dahil olmak üzere) sitenin bütün içeriğine ilişkin her türlü telif hakkı, markalar, tasarım hakları, patentler ve (tescil ettirilmiş olsun, olmasın) diğer fikri mülkiyet hakları Blog'a ya da (başka kullanıcılar da dahil olmak üzere) kendisine ruhsat verenlere aittir. Blog sitesinin içeriğini, ticari amaçlı olmayan kişisel kullanımınız dışında herhangi bir amaçla kopyalamanız, çoğaltmanız, yeniden yayımlamanız, parçalarına ayırmanız, çözmeniz, tersine mühendisliğe tabi tutmanız, indirmeniz, bir siteye asmanız, radyo ve televizyon gibi yöntemlerle yayımlamanız, iletmeniz, kamuya sunmanız ya da başka herhangi bir şekilde kullanmanız yasaktır. Ayrıca, Blog'da yer alan herhangi bir içeriği, ticari amaçlı olmayan kişisel kullanımınız dışında herhangi bir amaçla uyarlamamayı, değiştirmemeyi ya da bu içerikten yola çıkarak başka bir yapıt üretmemeyi kabul etmektesiniz.

Blog'un bu koşullardan kaynaklanan herhangi bir hakkını kullanmaması ya da uygulamaması veya kullanmak ya da uygulamakta gecikmesi Blog'un söz konusu hakkından feragat edildiği anlamına gelmeyecektir. 

Blog, hakkında veya blog ile ilgili bir ihtilafın çıkması halinde, Türkiye Cumhuriyeti İzmir Mahkemeleri görev ve yer olarak yetkili olacaktır.Kullanıcı, bu kuralların Blog tarafından zaman zaman değiştirilebilir olduğunu kabul eder ve düzenli olarak bu kuralları gözden geçireceğini ve kurallara uygun hareket edeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder. 

© 2014 (http://maviyetutkun.blogspot.com.tr/) Tüm hakları saklıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bültenlerimizi Maille Almak İçin

DESTEK İÇİN MAİLİMİZ

Mail Gönder: coolpomak@gmail.com

YAZAR EKİBİMİZ